Entreekaarten voor concert Bonhoeffer

Première van hedendaagse koormuziek op teksten van Bonhoeffer,
zaterdag 12 oktober 2019, om 20:00 uur in de Grote of Barbarakerk te Culemborg.

Dirkjan Horringa dirigeert een projectkoor, begeleid door klarinet, cello en piano. De 13 koorliederen zijn getoonzet door Alfons van der Mullen.
De componist zal een korte uitleg geven over het ontstaansproces en welke tekstmatige en muzikale keuzes hij heeft moeten maken om tot vormgeving te komen.

Kaarten bestellen:
De entreeprijs voor een volwassene is € 15 en voor jeugdigen van 7 tot 18 jaar: € 6,00. Kinderen tot 7 jaar hebben gratis toegang. Er zijn ook meermanskaarten. Druk u s.v.p. op onderstaande link:Ons projectkoor op zaterdag 21 september.

De kaarten zijn ook in de voorverkoop te krijgen bij
boekhandel Tomey, Markt 36, Culemborg. En uiteraard ook aan de zaal.

Vriendelijk bedankt voor uw bestelling.

De partituur
De verschillende muziekdelen zijn nu al te beluistren in het volgende neerklapvenster.
De partituur ligt op het concert ter inzage en is te koop (a € 12.00). Ze is ook via de site denieuwecantate.nl te bestellen.
Deze Bonhoeffer-koorliederen zijn geschreven met het doel andere koren repertoire te leveren om uit te voeren tijdens de herdenkingen van de tweede wereldoorlog aanstaande mei 2020.

Www: denieuwecantate.nl
Email: denieuwecantate@gmail.com
Stichting De Nieuwe Cantate (Anisymuz)
0345-518591 / 06.8610.4293
Op de dag vaconcert, 12 oktober, en ook de dag daarna vind in Culemborg de Kunstroute plaats. In het Oude Stadhuisen op 30 atelierlocaties in de stad zijn kunstwerken te bewonderen van 40 kunstenaars. Zie de website: kunstrouteculemborg.nl