Zangers gezocht

Deze pagina is niet meer up-to-date. Wij hebben inmiddels voldoende goede zangers bereid gevonden aan ons project mee te werken.

Wij zoeken koorzangers om deze nieuwe Nederlandse muziek op gedichten van Bonhoeffer begeleid door klarinet, cello en piano uit te voeren. De dirigent is Dirkjan Horringa (van Trajecti Voces) en componist is Alfons van der Mullen. De repetities zijn op enkele zaterdagochtenden en twee donderdagavonden in september en het concert is op 12 oktober, alles in Culemborg. Zie de data hieronder. Van zangers die Dirkjan nog niet kent wordt gevraagd om op drie vragen t.a.v. hun zangervaring een kort, schriftelijk antwoord te geven. Misschien dat hij in de pauze je stem nog apart wil horen. De bijdrage is 50 euro. Voor meer info zie http://www.denieuwecantate.nl. De koorpartijen zijn elders op deze site te vinden, te beluisteren voor thuisstudie en ook te downloaden. Maar ze zijn pas vanaf 1 juli definitief. Aanmelden kan via denieuwecantate@gmail.com. Wees welkom.

De repetities zijn in De Blink te Culemborg (een basisschool dichtbij het station) en wel op zaterdag ’s morgens van 10:00 tot 13:00 uur en op twee donderdagavonden. T.w.: zat. 31/8 en 7/9, dond. 12/9, zat. 21/9, 28/9, 5/10, dond. 10/10, en zaterdag avond 12/10 (zit repetitie en concert). Dus niet op zaterdag 14/9 (Monumentendag) en niet op zaterdagmorgen 12/10.

Heel veel zingplezier.